2009. június 30., kedd

Szekszárd, Fadd

Ez egy hirtelen jött elhatározás következménye volt, amit nem bántam meg egy kicsit sem, sőt.....
Ildi szólt, hogy 3 napos játszóház lesz Szekszárdon -ami igazából Fadd-. A panzió, ahol helyet kapott a foltvarrás, a Duna egyik holtága mellett van, nagyon hangulatos, kellemes környezetben. Itt a szekszárdi foltvarrók csoportjához csatlakoztunk, akik nagyon kedvesen fogadtak.


Csak az idő volt egy kicsit szomorú, mi nem. A képet Nóra fotózta.

Pénteken, grillonnal készült virágközép volt a feladat. Napraforgót készítettem. Íme a művem, ma fejeztem be, de már csak a keret levarrása volt hátra.



Szombaton, a Háborgó tenger és a Láva kitörés volt a feladat, ehhez mindenféle egyéb dolgokat használtunk, pl. tyvek, celofán, xpandaprint, organza és festegettük ezek olvasztott (hőlégfúvott) formáját.
Nekem ez a kép sikerült és még a táborban befejeztem teljesen. A fantáziámat egy kicsit meglökdöste a tanárnő, amit ezúton is köszönök szépen.
A láva kitörést még meg kell valósítanom, remélem majd egyszer az is elkészül.


A vasárnap sajnos egy kicsit rövidre sikerült, de azért még, újabb, izgalmas anyagokat rétegezhettünk egymásra. Ez csak egy felsorolás a teljesség igénye nélkül:
angelina, sizoflor, csomagolópapír, shiva olajpaszta, kétoldalas ragasztó, akrilfestékek,....
Nagyon sok mindent tanultam már megint és remek embereket ismertem meg a szekszárdi foltvarrók közül. Örülök, hogy ott lehettem.

1 megjegyzés:

Nóra írta...

A fényképet kinagyítva látszik a napraforgós kép jó kis tűzése,és a színei.tanusíthatom, hogy " élőben " nagyon jól néz ki!
A fotóm jogdíjáról most az egyszer kivételesen eltekintek..:-))