2010. március 16., kedd

fonalas - couching

Sajnos, sajnos nem beszélek angolul, pedig ez a foltvarrásnál is igazán jól jönne. Ennek ellenére amit mutatnak angolul is értem:)). Így történt, hogy a világhálón böngészve, rátaláltam erre a helyre és beiratkoztam igazán olcsó áron egy ugynevezett workshopra. Így Carol Taylor megmutatta, hogyan kell couchingolni = fonalat, zsinórt felvarrva díszíteni a quiltet. Nekem így sikerült. A szinekre a következő munkánál majd jobban figyelek, de most még a technika magával ragadott. Egyébként tökéletesen elnyel minden maradék anyagot és fonalat is.Egyáltalán nem bonyolult.



8 megjegyzés:

Névtelen írta...

2007 még csak három éve volt! nyugodtan "feltagadhatsz" öt évet. Jó együtt látni a munkáidat, mert külön-külön elsikkadnának.
Ez a tekergetős meg külön szuper.

agibo írta...

Mitől ilyen szabályos? Semmiféle félrevarrást nem látok. Nagyon ügyes vagy.
Nagyon tetszik. Még a színek is.

Kékbálna írta...

Nagyon tetszik, jó lett

szizsu írta...

Mártanéni, akkor már másodikos vagyok, persze az alsótagozatban :))

Agibo, attól szabályos, hogy talpszélesen vezeted a fonalat körbe-körbe,és cikk-cakkal kell felvarrni. A technikásabb gépekhez van speciális talp, de talán anélkül is lehet.

F.Gina írta...

Nagyon tetszik ! (Már megint :)) )

dixike12 írta...

Ez nagyon jó, élőben is megnézném, mert nem tudom, mitől ilyen szabályos,talp ide vagy oda, biztos van valami trükkje,

Kriszti írta...

Mindig rácsodálkozom, mennyire megy neked ez a modern irányvonal. Csak így tovább. :))

Jodie írta...

Gyönyörű! Minden elkészült darabnak megvan már a gazdája, vagy egyiktől sem válsz meg? Biztosan sokan állnának az ajtódban egy-egy darabért, ha árusítanád őket :)