2013. december 31., kedd

ÖSSZEFOGLALÓ

Ebben az évben sem varrtam annyit, amennyivel elégedett lennék. Azért néhány képet elkészítettem. Az év elején készült ez a napraforgó, amit már többen láthattatok a nyáron élőben is. Ez is  levegő applikációval készült, mint a Matula kertje. Amikor ezt elkezdtem varrni már akkor elhatároztam, hogy a napraforgót másképpen is meg fogom varrni még ebben ez évben. Az első tehát így sikerült.A 2013.évi országos pályázatra a kaleidoszkóp kategóriában indultam és harmadik helyezést értem el, aminek igazán nagyon örültem és még most is örülök. A képpel, aminek címe: Kék álom, sokat vacakoltam, nem volt könnyű a minták egyeztetése és darabonkénti összevarrása. a kaleidoszkóp minta maga 136 db-ból állt össze.A tűzéssel is elbíbelődtem egy keveset, de amikor elkészültem nagyon jó érzés volt.
Szeptember végén a csoportunk elvonult Balatonlellére a szokott  kis hétvégénkre, -szinte teljes létszámmal -alkotni. Nekem Kacsuk Évi tanításával sikerült elkészítenem a Hullámzó homokóra című képet.Most készült el az újabb napraforgós képem ezt is mutatom.


Ezzel a kis éves összefoglalóval kívánok minden kedves ide látogatónak jó egészséget, nagyon boldog sikerekben gazdag új évet!

Nincsenek megjegyzések: