2010. február 28., vasárnap

Fórum? Topik? Folvarrás? Patchwork?= jóóóóó

Ez a blog azért jött létre, hogy amit elkövetek foltvarrás néven, azt itt összegyűjtve láthatóvá tegyem és akit érdekel az megnézhesse, mondjon róla jót, és kevésbé jót. Már írtam, hogy 2007.augusztus óta kezdtem el tanulgatni a foltvarrást. Azóta olyan helyet tölt be az életemben, amit eddig nem is tudom mi más foglalt el. Igyekszem minden lehetőséget megragadni, hogy a foltvarrással foglalkozzak. Így kerültem az indexes fórumra is. Nagyon sok segítséget kaptam és kapok a fórumos tagoktól és nagyon örülök, hogy közéjük tartozhatok.
Most 10 éves a topik és Maple= Éva aki ezt a fórumot elindította, olyan jubileumi rendezvényt szervezett nekünk Székesfehérváron, hogy csak ámultam - bámultam és nagyon-nagyon jól éreztem magam. Volt itt kiállítás, pályázat, előadás, bemutató, eszem-iszom, dínom-dánom, és sok, nagyon jó ember aki mind egyet akart és akar, szépeket varrni és jól érezni magát.
A meghírdetett pályázatra készítettem egy 60*60cm-es "kedvenc blokk" munkát. Nekem, ez azért lett a kedvencem, mert a kedvenc kreatív vonalzómmal készítettem. 10x10 cm-s blokkokat varrtam össze és megtűztem a kedvenc mintámmal.

A tegnapi nap eseményeiről már a képtáramba tettem fel képeket.
Nekem nagy élmény volt, és öröm, hogy ott lehettem a "FÓRUMOSOK" a " TOPIKOSOK " között.

2010. február 21., vasárnap

Kézzel is géppel is

Még karácsonykor kezdtem el, de csak a múlt héten lett készen. 
Hagyományos minta géppel, és próbálkozás kézzel. Ez a rövid története ennek az asztalra valónak.

Távolról a csodálóknak




Közelről a kritikusoknak