2009. április 12., vasárnap

Kőszínház



Ki kellett próbánom, hogy tudok-e így tűzni, ilyen sok-sok vonalat egymás mellé. Nagyon élveztem amíg készült. Ez egy teljesen saját elképzelés megvalósítása,"gyári" textilből készült, szabadgépi tűzéssel és egy kevés applikálással. Mérete: 62x96 cm.

2009. április 5., vasárnap

Prága 2009.

Szombaton egész nap a Prágai Nemzetközi Patchwork kiállításon nézelődtem ( persze nem egyedül ). A kiállítás egy iskola tornatermében került megrendezésre, és az osztálytermekben volt a vásár. Sok árus volt és nagyon drágán árultak mindent. Több országból voltak kiállítók: Cseh, Szlovák, Román, Ukrán, Német, Finn, Francia és persze Magyarok. Láttam végre élőben igazi karosgépet. Most már tudom, hogy ilyenem sem lesz. Ehhez ugyanis nem "csak" rengeteg pénz, de új lakás is kellene. Készítettem néhány fotót amit feltettem a képtáramban . http://xfree.hu/keptar.tvn?f=szizsu
Nem vagyok fotós-mester sem, de ízelítőnek talán jók lesznek a képek.Olyan képeket is készítttem, amin a részletek jól látszanak. A szép munkák között, - véleményem szerint- van ám egy kakukk tojás is, aki végig nézi a képeket biztosan észreveszi.Jó nézelődést és várom a véleményeket.